LED verlichting


HR lighting is dealer van diverse Europese merken oa. Philips, Osram, Opple, Emilux, Tridonic, Hato ledverlichting en alle toebehoren. Wij verkopen onze ledlampen onder de naam HR lighting, aan een aparte webwinkel en site wordt momenteel hard gewerkt.

HR Lighting is een professioneel bedrijf dat zich richt op het leveren van LED producten, voor zowel particulier als bedrijven. Ook zijn wij gespecialiseerd in verlichting voor de agrarische en Food sector met oa, IP 65,66,67,68 en 69 armaturen.

Met veel enthousiasme helpen wij installateurs, ZZP,ers, het MKB, instellingen en overheden op weg in het vinden van oplossingen om energie te besparen, duurzaam te ondernemen en om subsidieaanvragen te begeleiden.

Door de diversiteit binnen onze klantenkring, hebben wij inmiddels ruime ervaring in het toepassen van de juiste LED producten.

Of het nu gaat over het vervangen van conventionele verlichting naar Led verlichting in bedrijven, instellingen of het ontwerpen van dynamische lichtplannen op kantoor.

HR-Lighting kan ook zorgdragen voor een complete lichtberekening, ROI (Return of Investment) EIA (Energie Investeringsaftrek)  TCO (Total Cost of Ownership) en sturingen leveren die bij uw bedrijf of instelling past.

Wij denken met u mee en adviseren waar nodig, waarbij altijd ons doel is u als tevreden klant te mogen begroeten.

www.hrlighting.nl    The future of LED light

Koppelbare Stal ledarmatuur oa. varkens
Ledarmatuur IP69 voor oa. de Food Industrie
Triproof Ledarmatuur oa. Stal/parkeergarage/tunnels